Afbeelding Weekmarkt Uden

Weekmarkt Uden

Op maandag is het weekmarkt in Uden. De markt duurt van 8.30 uur tot 12.30 uur. De markt is te vinden op de Markt. Op de weekmarkt in Uden zijn ruim 80 stands te vinden. Er is een ruim gesorteerde versmarkt, maar ook voor bloemen, fournituren, stoffen, kleding en dergelijke kunt u er terecht. Op vrijdag is er van 08.00 uur tot 12.30 uur een versmarkt.

Afbeelding Museum Krona

Museum Krona

Met haar vaste collectie, spraakmakende tentoonstellingen en educatie wil Museum Krona de waardering voor de religie bij een breed publiek bevorderen. Medewerkers, vrijwilligers, Vrienden en bestuur zetten zich hier dag in en dag uit voor in. Benieuwd wie we zijn? Wat we doen? Of wat u kunt betekenen voor ons museum? Lees meer over de organisatie van Museum Krona.

Afbeelding Escape Room Kamer 237

Escape Room Kamer 237

Het is 23 juli 1970 als de schrijver Charles Grady samen met zijn vrouw en twee dochters intrek neemt in ons hotel. Hij is van plan om voor langere tijd te blijven zodat hij in alle rust zijn nieuwste boek kan vervolmaken.

Afbeelding Take Ten

Take Ten

Gasten kunnen rekenen op persoonlijke aandacht. Deze benadering wordt wellicht eerder tijdens een luxe cruise verwacht dan in een bioscoop. Na het plaatsnemen in de ruime fauteuils in de zaal, wordt men persoonlijk welkom geheten.

Afbeelding Markant Uden

Markant Uden

Een warm hart voor Cultuur in Uden? Een hele mooie reden om aan te sluiten bij de club van bedrijven die Markant Uden omarmt en geniet volop van het culturele aanbod, de gezelligheid én de gastvrijheid in onze theater- & evenementenzaal, de diverse foyers en Restaurant Cusco.

Afbeelding Natuurmonument de Maashorst

Natuurmonument de Maashorst

Natuurcentrum De Maashorst is het start- en informatiepunt voor alle natuurgerichte activiteiten in De Maashorst. U vindt onze monumentale boerderij op de Erenakkerstraat 5 in Nistelrode, parkeren kan 200 meter voor het centrum op de hoek Maashorstweg/Slabroekseweg.


 

Afbeelding Dollie's Bowling & Gamingcenter

Dollie's Bowling & Gamingcenter

Bij Dollie’s Bowling & Gamingcenter heten wij u welkom voor een middag of avondvullend programma vol plezier en vermaak voor jong en oud.

Naast onze 10 warme bowlingbanen bevindt zich de lounge waar u met uitzicht over de banen kunt genieten van een drankje en snack van onze fingerfood snackkaart.

Afbeelding Hullie Speelboerderij

Hullie Speelboerderij

Hullie in Uden is LEKKER SPELEN EN HEERLIJK ETEN. Dus een combinatie van het lekker laten spelen van de kinderen, zowel binnen als buiten en het heerlijk relaxed laten genieten van de volwassenen. Anja: ”We hebben ons eerst goed laten informeren naar alle mogelijkheden en zijn daarna met onze kinderen naar vele plaatsen wezen kijken en uiteraard ook wezen spelen.

Afbeelding Ontdek de Maashorst te voet

Ontdek de Maashorst te voet

Deze looproute start en eindigt bij Hotel Brasserie Verhoeven in Uden, een prachtig stadje met een bijzondere ligging aan de Peelrandbreuk. Vanaf hier loop je zo de Maashorst in, een afwisselend natuurgebied.

Afbeelding Fietstour door de Maashorst

Fietstour door de Maashorst

Deze fietsroute start bij Hotel Brasserie Verhoeven in het mooie Uden. Op de voormalige waterloop van de Aa kom je al snel langs de Kilsdonkse Molen uit 1842. De volgende plaats op je route is Heeswijk-Dinther. Vervolgens rijd je vele kilometers door landelijk Brabant met zijn akkers, graslanden, beekjes en buurtschappen met oude streekboerderijen. Ook maakt u een lus door de bossen van de Maashorst, een afwisselend natuur- en cultuurlandschap van bossen, heidevelden, stuifduinen, vennen, weilanden en kronkelende beekjes.