Hotel Brasserie Verhoeven

De historie van het ontstaan van Hotel Brasserie Verhoeven gaat ver terug. Eind jaren veertig van de vorige eeuw ontmoet Arnold (Nol) Verhoeven zijn latere bruid Addy van den Broek. Samen geven ze danslessen aan wie het maar wil leren. Op een zeker moment, halverwege de jaren vijftig, kopen ze een pandje aan de Udense Markt en bouwen daar letterlijk en figuurlijk verder aan, wat door de jaren heen een begrip is gebleken in het Udense uitgaansleven... Dansschool Verhoeven.

Later kwam daar Discotheek Verhoeven bij en weer later werd er uitgebreid met Hotel Verhoeven. Door meermalige verkoop binnen de familie ontstond begin jaren negentig Hotel-Café Looney’s. De locatie bleef altijd aan de markt. In 2004 ontstond na verbouwingen Bistro No-Nonsense en werd het hotel uitgebreid naar 19 kamers, het huidige aantal.

Tot op de dag van vandaag zitten we nog altijd aan de markt en zijn we inmiddels in de vierde generatie Verhoeven en nog altijd succesvol in de horeca. En dat doen we met veel plezier, maar de vijfde generatie (onze 3 kinderen) staan ook al min of meer te trappelen...

Robert en Cindy Verhoeven