Gezellig terrassen en borrelen!

Over pintjes gesproken... wij tappen een stevig goudblond biertje met adelijke alure, genaamd Hertog Jan Pilsener. Daarnaast hebben we nog een aantal prachtige bieren van het vat en uit de fles. In het bijzonder ons eigen gebrouwen Tummuske bier. Gebrouwen in drie smaken; Toffe Thomas – amber bier, Straffe Silke - Quadruppel en Linke Loetje – IPA. Heb je ze nog niet geproefd dan weet je wat je te doen staat! Je kunt ze bestellen voor thuis via onze afhaalsite of tijdens het borrelen in ons café of terras. 
Verder serveren we zo’n beetje alles wat gezellige mensen zich in hun glas kunnen wensen tijdens een bezoek aan ons café of terras. Kom gezellig langs met familie of vrienden, of ontmoet ze aan de bar van Hotel Brasserie Verhoeven, we zijn iedere dag open!

Zonaanbidders, maar ook levensgenieters die minder hoge eisen stellen aan het weer... iedereen is welkom om te genieten van een hapje of drankje en tegelijk mensen te ontmoeten, af te spreken met vrienden, familie of gewoon lekker even zitten en mensen kijken. Met een brede uitkijk op het Udense marktplein verveel je je nooit. En met wat lekkers voor je neus kan een feestje zomaar een feit zijn!